Με την καθημερινή διανομή συσσιτίου από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10 π.μ. παρέχονται δωρεάν γεύματα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, προσφέρονται 60-80 μερίδες ημερησίως σε άπορους, άστεγους, και εξαρτημένα άτομα, καθώς και 130 μερίδες φαγητού σε πρόσφυγες. Η διανομή είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρεται στον καθένα ανεξαιρέτως χωρίς καμία διαδικασία. 

Οι πρώτες ύλες για τα γεύματα συλλέγονται από προσφορές ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία των γευμάτων από εθελοντές μάγειρες. Επιπλέον, στην καθημερινή διανομή συσσιτίου πραγματοποιείται προσφορά έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων που προέρχονται από εστιατόρια και άλλους φορείς.

Το φαγητό, είτε μαγειρεμένο από τους εθελοντές του Χριστιανικού Στεκιού, είτε έτοιμο από προσφορά τρίτων, σερβίρεται σε ατομικά σκεύη μιας χρήσεως. Συνοδεύεται με ψωμί, κουλούρια, τυρόπιτες, βουτήματα, γλυκά & διανέμεται συσκευασμένο στους συνανθρώπους μας. Ακόμα, μια φορά την εβδομάδα διατίθενται φρέσκα λαχανικά που προσφέρονται από καταστήματα της λαχαναγοράς.