Δύο φορές την εβδομάδα μέσα από το Χριστιανικό Στέκι παρέχεται η δυνατότητα στους άστεγους, αλλά και σε όποιον άλλον το έχει ανάγκη, να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο στον χώρο μας.

Γυναικείο μπάνιο

Κάθε Πέμπτη 5-7 μμ. πραγματοποιούνται τα δωρεάν μπάνια για γυναίκες. Εκεί, γυναίκες εθελόντριες υπηρετούν με προθυμία & αγάπη εξυπηρετώντας για την σωματική φροντίδα & υγιεινή των συνανθρώπων τους. Ο αριθμός των γυναικών που υπηρετούμε  ανέρχεται στα 7 έως 10 άτομα.

Ανδρικά μπάνιο

Κάθε Παρασκευή 2-5 μμ. είναι η σειρά για τα δωρεάν μπάνια ανδρών. Στο Χριστιανικό Στέκι κάθε άνδρας που το χρειάζεται, μπορεί να έχει το μπάνιο του, να ξυριστεί και να φορέσει καθαρά εσώρουχα και ρούχα.

Μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο, οι άνθρωποι ησυχάζουν την ψυχή τους, ηρεμούν και απολαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται στις ζωές τους.

Στη συνέχεια, μαζί με τους εθελοντές, κάθονται στα τραπέζια, όπου προσφέρεται καφές, τσάι, γλυκά & βουτήματα. Μέσα σε όμορφη & “ζεστή” ατμόσφαιρα που διέπεται από ηρεμία και αγάπη, γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις και ανοίγει ο ένας την καρδιά του στον άλλον.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συζητήσει κάποιο προσωπικό θέμα που τον απασχολεί, αυτό γίνεται κατ’ ιδίαν με συμβουλευτικό χαρακτήρα & ύψιστη διακριτικότητα από τα έμπειρα στελέχη μας. 

Η διαθεσιμότητα των πόρων επιτρέπει να εξυπηρετηθούν από 22 έως 25 άτομα.